Personvern

Personvern

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Mindcare AS (behandlingsansvarlig) samler inn og bruker personopplysninger. Her finner du informasjon om når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Databehandler
Konfidens.no er laget med Webflows nettsidebygger og bor på deres servere. Vi samler ikke inn noen informasjon på denne siden med mindre man frivillig registrerer sin e-postadresse i skjemaet på siden. En egen databehandleravtale mellom Webflow og Mindcare gjelder. Applikasjonen vi utvikler vil håndteres av en annen databehandler. Vi oppdaterer personvernerklæringen når applikasjonen lanseres.

Nettstatistikk
Mindcare samler inn opplysninger om besøkende på konfidens.no for å få innblikk i hvordan vi best kan forbedre nettsiden og presentere tjenesten. Eksempler på hva vi ser på, er hvor mange besøkende vi har, hvor lenge besøket varer, hvor trafikken kommer fra, demografien til de besøkende og hva de trykker på. Vi bruker verktøyene Google Analytics og Hotjar på vår nettside og egen databehandleravtale med hver av dem.

Kundeservice
E-poster som sendes til hei@konfidens.no eller support@konfidens.no videresendes til innboksen vår på HelpCrunch. Dette er en tjeneste vi bruker for å holde styr på samtaler og yte brukerstøtte. Det er også denne tjenesten som brukes til chatten på nettsiden. Vi har en egen databehandleravtale med HelpCrunch.

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på konfidens.no:

Google Analytics: brukes for å samle inn statistikk om besøkende på nettsiden.

Hotjar: dette er et analyseverktøy som samler inn statistikk om hvordan brukere interagerer med nettsiden. Informasjonen brukes til å forbedre brukeropplevelsen.

Facebook Pixel: vi bruker Facebook-piksel til å samle inn informasjon, blant annet om hvilke sider du besøker på konfidens.no. Dette gjøres for å tilby relevante annonser i Facebooks kanaler.

HelpCrunch: denne brukes for å vise chatten på nettsiden vår. Det er selvfølgelig helt frivillig å snakke med oss.

Du kan når som helst endre dine innstillinger eller trekke tilbake samtykket ved å trykke på "innstillinger" nederst i høyre hjørne av nettleservinduet.

Kontakt oss
Har du spørsmål er det selvfølgelig bare å ta kontakt.
E-post: hei@konfidens.no