Vi lager konfidens

Team

Aleksander Erichsen
Daglig leder
Aleksander er forretningsutvikler og art director med erfaring fra flere av landets største byråer og kunder. Han har en bachelor i art direction og master i teknologi, innovasjon og kunnskap. Ikke minst har han flere vellykkede oppstartsprosjekter under beltet.
Morten Noddeland
Utvikler
Morten er utvikler med øye for design. Han har en Mastergrad i Informatikk fra NTNU. Gjennom fire år i Otovo Solar har han hjulpet å skalere selskapet fra 20 til 300 ansatte, og tilpasset kundereisen for fem nye markeder. Han har gjort alt fra å bygge designsystemer til å finne og ansatte nye talenter.
Tomas Fagerbekk
Utvikler
Tomas har en mastergrad i Datateknikk fra NTNU. Gjennom sin tid i BEKK, har han bidratt i prosjekter i noen av de største selskapene i Norge. Siden da har han jobbet for flere vellykkede tidligfase startups: Otovo i tre år, og senere for Askeladden & Co. Han har hatt et bredt ansvarsområde og erfaring fra mange roller innen programvareutvikling.
Ivar W. Goksøyr
Psykologspesialist og daglig leder i Psykologvirke
Ivar er psykologspesialist, gründer av den private psykologklinikken, Psykologvirke, og tilknyttet enheten Psykforsk - Innovativ Behandlingsforskning, ved Sykehuset i Østfold. Han er spesialist i intensiv psykodynamisk korttidsterapi.
Christian Aarup Skeie
Psykologspesialist
Christian er psykologspesialist med mange års erfaring fra offentlig psykisk helsevern og privat praksis. Han har jobbet med et bredt spekter av ulike psykologiske problemstillinger og tilstander. I tillegg til spesialistutdanning fra Norsk Psykologforening og Institutt for Aktiv Psykoterapi spesialiserer han seg i intensiv dybdeterapi (ISTDP).
Per Gunnar Gudmundson
Psykologspesialist
Per er psykologspesialist med erfaring fra ulike nivå i spesialisthelsetjenesten, herunder arbeid med ungdom og foreldre, døgnbehandling, tverrfaglig rusbehandling og har særskilt spesialisering i samtaleterapi med voksne. Han har også erfaring med inntaksarbeid, teamledelse og veiledning.
Nicklas Hellborg
Designer
Når Nicklas ikke lager nydelig design for oss jobber han som kreativ leder i TRY Apt og er blant selskapets mest meritterte designere. Han har ti års erfaring fra reklamebransjen, er lidenskapelig opptatt av faget og brenner spesielt for merkevarebygging og digitale løsninger.  Nicklas har jobbet som lead designer for IKEA Norge og merkevarer som Diesel, Diadora, Geox, Telenor, DNB, Kygo Life og Santander.
Iterate
Utviklingspartner og investor
Iterate har et av Norges beste miljøer innen teknologi, produktutvikling og design. Iterate har 60 ansatte, utviklere, designere og forretningsutviklere. Selskapet har over 12 års erfaring fra konsulentvirksomhet for store norske og internasjonale selskap. Iterate er en ‘Venture Builder’ og bruker sitt overskudd på å bygge nye teknologiselskap.
Støttespillere
Lars Syse
Founder & CEO, Wanda
Lars Syse er økonom, investor og gründeren bak to av norges mest vellykkede oppstartsselskap, Otovo og Wanda. Lars’ spesialiteter inkluderer entreprenørskap, finansiering, internasjonal ekspansjon, økonomi og forretningsstrategi. Før gründerkarrieren jobbet han som CFO for Storebrand og Circle K Europe.
Jørn Mikalsen
Founder of Whereby
Jørn er teknolog og gründer med erfaring fra flere norske oppstartssuksesser. Han har vært med å starte videoselskapet Whereby, de digitale markedsplassene Skiwo, Salita og Triv, samt fintech selskapet ManyMore. Flere av selskapene hans leverer tjenesteinnovasjoner til helsesektoren.
Kaja Asbjørnsen Betin
Styreleder og grunnlegger av digPsyk
Kaja er leder for e-helseteamet ved Lovisenberg DPS. Hun var med på å etablere Psykologenes forening for digital helse (DigPsyk) i 2015, og har sittet som styreleder i foreningen siden oppstarten. Hun skriver for tiden på et bokprosjekt om digital terapi i samarbeid med Gyldendal forlag og har god oversikt over det helseteknologiske fagfeltet.
Siw Tynes Johnsen
Seniorrådgiver, Direktoratet for e-helse
Siw er en statsviter av utdanning, men har brukt mesteparten av hennes profesjonelle liv i digital sikkerhet og personvern. Hun har bakgrunn fra forsvarssektoren og som konsulent i EY. Siw jobber nå med informasjonssikkerhet i helsesektoren for Direktoratet for e-helse. Hun er blant annet medlem av sekretariatet for Norm for informasjonssikkerhet og personvern i helse- og omsorgssektoren (Normen).
Jørgen Stråtveit
Adm. dir. Nets Norway
Gjennom sine 14 år i Nets har Jørgen hatt en sentral rolle i digitaliseringen av Nordisk betalingsformidling, samt opparbeidet seg solid internasjonal leder- og forretningskompetanse. Jørgen har også bred styreerfaring fra både Norge og Norden og har bidratt som rådgiver og investor ved etablering av flere start-ups.
Ole Christian Ruge
Daglig leder, Denova Impuls
Ole Christian har over 20 års erfaring som administrerende direktør i kommersielle virksomheter, med hovedfokus på det tyske markedet. Han har lang ledererfaring, særlig innenfor teknologiselskaper. Han er i dag spesialisert på å assistere norske selskap som vil lansere produktene og systemene sine i Tyskland, Østerrike eller Sveits, med et spesielt fokus på helsesektoren.